Арсенал погодив контракт з Олександром Зінченком – Ніколо Скіра

Гравець збірної України з футболу та англійського Манчестер Сіті Олександр Зінченко погодив умови власного контракту з лондонським Арсеналом.

Про це пише відомий італійський інсайдер Ніколо Скіра у себе в твіттері. Згідно його інформації, договір буде підписаний до 2027 року. Тепер “канонірам” лишилось домовитись з чемпіонами АПЛ щодо трансферу. Раніше повідомлялось, що “містяни” мають намір отримати за футболіста 35 мільйонів фунтів.

25-річний футболіст грає за Ман Сіті з 2016 року. Клуб заплатив за його перехід російській Уфі 1,7 мільйонів фунтів. Сезон 2016/2017 українець провів в оренді у складі нідерландського ПСВ з Ейндховена.

З 2017 року почав стабільно виступати за колектив Пепа Гвардіоли. Іспанський тренер почав використовувати його не в центрі поля, а на лівому фланзі оборони. Олександр Зінченко з тих пір провів 128 поєдинків у всих турнірах і забив 2 голи. Він виграв 10 трофеїв, а в сезоні 2020/2021 став фіналістом Ліги чемпіонів.

Зінченко є вихованцем Шахтаря. На його рахунку 52 поєдинки за збірну Україні, хавбек забив 8 голів. Арсенал тренує Мікель Артета, який уже співпрацював з Зінченком, оскільки входив в тренерський штаб Гвардіоли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *