Агент розповів, що Ярмолюк міг перейти в Андерлехт

Футбольний агент агент Антон Астаф’єв розповів, що Єгор Ярмолюк міг перейти до бельгіського Андерлехту.

В нас був не просто інтерес, в нас була конкретна пропозиція від футбольного клубу “Андерлехт”. Ми спілкувались з керівництвом, на той момент, спілкувались з головним тренером Венсаном Компані, котрий очолював тоді команду.

На жаль, після завершення сезону – його замінили, я не знаю, мабуть, якісь їх особисті моменти. Але, перед усім – це було бажання головного тренера й інтерес Компані, бачити у себе в команді Ярмолюка.

Вони сильно хотіли бачити українця в основній команді, розраховували на нього. Усе до цього йшло, аби Ярмолюк перейшов у “Андерлехт”, ми були буквально за крок до трансферу, але, якби не зміна головного тренера. Тому, на жаль, угода зірвалась в останню мить.

Ми проробили дуже великий обсяг роботи, спілкувались з “Андерлехтом” протягом минулого року, можливо й більше, вони ретельно вивчали Єгора, дивились його ігри за “Дніпро-1″, молодіжні збірні України. На даний момент, можу побажати лише успіхів Єгору, він насправді великий талант, у нього все обов’язково вийде у Англії”, – сказав Антон Астаф’єв в коментарі Legioners.ua.

Нагадаємо, Єгор Ярмолюк вчора був офіційно представлений в якості гравця Брентфорда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *