Директор Брентфорда: Єгор Ярмолюк – гравець із дуже високим потенціалом

Декілька хвилин тому англійський Брентфорд оголосив про трансфер українця Єгора Ярмолюка. Директор “бджіл” Філ Джайлз прокоментував його підписання.

“Єгор – гравець з дуже високим потенціалом, і ми раді вітати його в Брентфорді. Він справді просунутий півзахисник, який також може грати ще вище. Він той, хто може створювати, асистувати та технічно дуже навчений. Він привнесе до команди динамічний елемент, а також велику силу.

Він приїхав до нас із дуже важкого часу в Україні, і ми тут, щоби підтримувати його всіма можливими способами, на полі та за його межами. Ми допоможемо йому покращити свою англійську протягом певного періоду часу, але в першу чергу ми маємо зробити все, щоб він відчував себе включеним до клубу і переконатися, що він добре освоїться“, – сказав Філ Джайлз.

18-річний футболіст заключив трирічний контракт. У клуба буде опція продовжити договір ще на один рік. За хавбека СК Дніпро-1 отримав 1,5 мільйони євро. В минулому сезоні Брентфорд фінішував на 13-му місці в чемпіонаті Англії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *