Мохамед Салах пояснив, чому вирішив залишитись в Ліверпулі

Єгипетський вінгер Мохамед Салах продовжив контракт з Ліверпулем, який закінчувався наступного літа, до кінця сезону 2024/2025. Своїми емоціями він поділився в коментарі клубіній прес-службі.

Моє звернення до вболівальників полягає в тому, що гравці в команді готові викластися на повну наступного сезону, щоб спробувати виграти всі трофеї Ви завжди позаду нас, даєте нам підтримку і великий поштовх, тому я впевнений, що ми зможемо вигравати нові трофеї.

Тепер я почуваюся чудово. Це чудовий день для всіх. Продовження контракту зайняло деякий час, але після його укладання необхідно зосередитись на тому, що буде далі. Я думаю, ми в тому становищі, коли зможемо боротися за все

Колектив уже багато виграв разом. Ми мали й розчарування, але це футбол. Я насолоджувався своїм футболом тут, у клубі, і, сподіваюся, продовжуватиму насолоджуватися ним і зможу виграти ще багато трофеїв разом із командою.

Мане? Садіо, на жаль, пішов і ми нудьгуватимемо за ним. У нас було кілька хороших сезонів разом і я бажаю йому всього найкращого“, – сказав Мохамед Салах.

Його купили у італійської Роми за 42 мільйони євро. Це був найдорожчий трансфер Ліверпуля на той момент. За шість років вінгер за клуб забив 156 голів за 254 гри і здобув дев’ять трофеїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *