Найнесподіваніший трансфер цього літа: екс-гравець Роми повідомив, що Роналду переходить в римський клуб

Колишній півзахисник Роми та збірної Італії Анджело Ді Лівіо повідомив, що нападник Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду близький до переходу до римського клубу.

Екс-футболіст зазначає, що Рома може 7 липня оголосити про перехід 37-річного португальця.

“З того, що я дізнався за останні кілька днів, Рома справді намагається підписати Кріштіану Роналду і 7 липня може стати датою оголошення про трансфер Кріштіану у стан «джалороссі».

Це необачні слова, які постійно циркулюють у світі футболу. Багато колишніх гравців говорять про це, багато наближених до клубів говорять про це.

Крім того, я поговорив із близьким другом, який працює на телебаченні і який почув про переговори з Роналду від дуже важливого менеджера Роми під час вечері, яка пройшла кілька днів тому”, — цитує Ді Лівіо Corriere dello Sport із посиланням на Retesport.

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед посів шосте місце в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги і не зміг кваліфікуватися в Лігу чемпіонів.

Кріштіану Роналду: кар’єра в Манчестер Юнайтед

Роналду виступає за англійський клуб з серпня 2021 року, перейшовши з Ювентуса за 15 мільйонів євро.

У сезоні-2021/2022 Роналду провів 38 матчів у складі “червоних дияволів” у всіх турнірах, в яких забив 24 голи і віддав три гольові передачі. Він став найкращим бомбардиром команди за підсумками сезону.

Контракт Роналду з “червоними дияволами” закінчується в 2023 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *