Челсі хоче придбати одного з лідерів збірної України

Гравець збірної України і англійського Манчестер Сіті Олександр Зінченко може змінити клубну прописку і перейти до іншого гранда АПЛ.

Як повідомляє Daily Mail, лондонський Челсі зацікавлений в такому трансфері. Джерело пише, що “аристократи” мають надію підписати аж трьох граців “містян”.

Головною ціллю є вінгер збірної Англії Рахім Стерлінг. Пеп Гвардіола готовий його відпустити. Не проти перейти і сам гравець. Томас Тухель вважає його чудовим підсиленням. Також переможець ЛЧ-2021 бачить в нідерландці Натані Аке підсилення в центр захисту і хорошу заміну для Антоніо Рюдігера, який вільним агентом перейшов до мадридського Реалу.

Ман Сіті готовий відпустити і Олександра Зінченка, але при умові, якщо вдасться закрити покупку Марка Кукурельї з Брайтона. На українця також претендують Евертон, Ньюкасл та Вест Хем.

В минулому сезоні Зінченко відіграв за МС 28 поєдинків у всих турнірах і віддав 6 результативних передач. Англійці купили його в 2016 році. Сезон 2016/2017 Олександр Зінченко відіграв в оренді в ПСВ з Нідерландів. Гвардіола часто використовує Олександра на лівому фланзі захисту, хоча в матчах національної збірної він грає хавбека.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *