Один з найуспішніших клубів Англії зацікавився футболістом збірної України: агент підтвердив переговори

25-річний український нападник Дніпро-1 Артем Довбик привернув увагу ще одного європейського клубу – Ноттінгем Форест, який повернувся до англійської Прем’єр-ліги.

Про це повідомляє портал Nottingham Forest News.

Агент футболіста підтвердив, що веде з англійським клубом переговори про можливий перехід гравця. Зазначається, що наставник Ноттінгему Стів Купер відправляв скаутів на стиковий матч до відбору на ЧС-2022 між Уельсом та Україною (1:0), щоб оцінити гравця наживо, в тій грі він з’явився на полі лише на 13 хвилин.

Згідно з інформацією джерела, Ноттінгем готовий запропонувати за гравця близько 12 млн євро.

Артем Довбик поки що є гравцем СК Дніпро-1, але найближчим часом збирається продовжити кар’єру в одному з європейських клубів. Раніше повідомлялося про інтерес до нападника з боку італійських клубів – Торіно, Удінезе та Болонья.

Нагадаємо, минулого сезону за Дніпро-1 Довбик взяв участь у 18 матчах у всіх турнірах, у яких відзначився 14 голами та п’ятьма результативними передачами.

Згідно з інформацією порталу Transfermarkt, його трансферна вартість оцінюється у €5 млн.

Додамо, що Ноттінгем Форест – є одним з найзнаменитіших клубів і одним з десяти найуспішніших клубів в історії англійського футболу. 

Ноттінгем Форес” виграв два Кубки європейських чемпіонів, Суперкубок УЄФА, чотири Кубки футбольної ліги, два Кубки повноправних членів, Суперкубок Англії, а також ставав чемпіоном Англії.

Ноттінгем повернувся в АПЛ через 23 роки. Варто відзначити, що вихід в АПЛ приніс “лісникам” значний грошовий прибуток у розмірі близько € 204 млн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *