Зірковий француз Усман Дембеле готовий перейти до клубу АПЛ, але за однієї умови

Французький вінгер Барселони Усман Дембеле готовий перейти до лондонського Челсі за умови, що він буде беззаперечним гравцем стартового складу англійського клубу.

Про це повідомляє The Sun.

За інформацією джерела, Дембеле розглядається керівництвом Челсі як потенційна заміна бельгійському форвардові Ромелу Лукаку, який незабаром може повернутися до міланського Інтера.

Повідомляється, що Дембеле має серйозні амбіції стати переможцем англійської Прем’єр-ліги та Ліги чемпіонів. Проте француз хоче отримати від головного тренера Челсі Томаса Тухеля гарантії того, що він буде гравцем стартового складу клубу і не піддаватиметься постійної ротації.

Зазначається, що минулого сезону Дембеле відіграв повний матч за Барселону лише дев’ять разів, але все одно зумів зробити 13 результативних передач, що стало найвищим показником у Ла Лізі. Також у повідомленні вказується, що Томас Тухель називав Дембеле божевільним талантом, коли тренував його в дортмундській Борусії.

Зазначається, що Дембеле є трансферною метою, навіть незважаючи на те, що він не є прямою заміною Лукаку — класичним номером 9. Головний тренер Челсі виявив гнучкість у підході до атакуючої лінії, задіявши Кая Хаверца в центрі передньої трійки як так звану “хибну дев’ятку”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *