Екс-форвард збірної Шотландії: Вест Хем повинен підписати Зінченка

Колишній форвард Вест Хема та збірної Шотландії (1 гол в 5 матчах) Франк Макавенні вважає, що підписання Олександра Зінченка дозволило “молотобійцям” підсилити склад і натякнути Деклану Райсу, що у клуба є амбітні цілі.

“Я думаю, що він був би чудовим підписанням, але про які гроші ми говоримо? Скіки запросить Сіті ?

Хлопчик з України (Зінченко – прим), про якого ви питаєте, був би чудовим доповненням, він би блищав у тому середовищі у Вест Хемі. Це дружнє місце,  це Лондон, я продовжую це повторювати, його дружині це місто сподобається.

Я думаю, що він був став ще кращим гравцем, ніж зараз, якби прийшов. Я просто щиро думаю, що він має так багато талантів,  але насправді ще не розкрився на повну.

Думаю, якщо він прийде, потрібно буде кілька ігор, щоб зловити темп команди. Чим більше ігор ви граєте, тим краще ви стаєте. Будь-який футболіст скаже вам, хоч би скільки ви не тренувалися, це не ніщо по досвіду в  ігрових ситуаціях.

Якщо Вест Хем підпише цього гравця, я не знаю, яку цифру за нього попросять, і в мене є таке почуття, що це буде занадто багато. Але якщо ви знайдете таку людину, це буде чудовою заявою для Деклана Райса. Чудова заява, щоб сказати, дивись, залишайся тут. Ще на рік чи кілька років“, – сказав Франк Макавенні виданню West Ham Zone.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *