Трансфер Зінченка може дорого коштувати клубам АПЛ

Існує велика вірогідність того, що в літнє трансферне вікно 2022 захисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко змінить клубну прописку. Український футболіст має обмаль ігрового часу в команді Пепа Гвардіоли при чому в цьому сезоні Зіна програв конкуренцію на своїй позиції талановитому португальцю Жоау Канселу.

Тож трансфер Зінченка виглядає цілком імовірним. На даний момент у послугах українського гравця зацікавлені лондонські «Арсенал» та «Вест Хем Юнайтед». Ці команди бачать у 25-річному Олександрі гарного універсального гравця, здатного закрити декілька позицій. Дійсно, Зінченко зарекомендував себе дуже добре, як у захисті, так і на різних позиціях в центрі поля. Тому такий гравець не оминає уваги зі сторони таких сильних англійських клубів, як «Вест Хем» і «Арсенал».

Однак, за дешево «МС» не відпустить українця. За даними авторитетного порталу Transfermarkt трансферна ціна Олександра складає € 25 мільйонів. У той час видання Claret & Hugh повідомляє, що «городяни» готові відпустити Зінченко в інший клуб не менш ніж за € 47 мільйонів. Хоча ця цифра виглядає досить завищеною.

Також скласти конкуренцію «канонірам» та «молотобійцям» за Зінченка може італійський «Інтер». Український футболіст може увійти до частини обміну. Боси «Ман Сіті» жадають викупити у «нерадзурі» Мілана Шкріньяра і готові включити в трансфер Олександра Зінченка.

Нагадаємо, Зінченко виступає за «МС» з 2016 року. За цей час гравець виграв з «шейхами» 4 титули Англійської Прем’ер-ліги та багато інших трофеїв. В сезоні 2021-2022 українець зіграв 28 матчів в усіх турнірах та відмітився п’ятьма результативними передачами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *