Курйозний гол Матіпа подарував Ліверпулю перемогу над Саутгемптоном: огляд матчу (Відео)

На стадіоні “Сент-Мері” в 37-му турі АПЛ Саутгемптон приймав Ліверпуль.

Саутгемптон – Ліверпуль – 1:2

Голи: Редмонд (13) – Мінаміно (27), Матіп (67)

Саутгемптон: Маккарті — Уокер-Пітерс, Стівенс, Войнович, Салісу, Елюнуссі –  Редмонд, Телла (Армстронг, 71), Уорд-Проуз, Діалло (Ромеу, 71) — Броя (Адамс, 82).

Ліверпуль: Алісон — Гомес (Хендерсон, 46), Матіп, Конате, Цимікас — Мілнер, Джонс, Еліотт (Орігі, 65) — Фірміно (Кейта, 83), Мінаміно, Діогу Жота.

Юрген Клопп із фінального матчу Кубка Англії в старті лишив всього двох виконавців – Алісона та Конате. Здавалось, що це позначиться на успіху, особливо після того як Редмонд красивим обвідним ударом вивів “святих” вперед.

Але після цього Ліверпуль заграв. Клубу вдавались комбінації і через декілька хвилин Фіріміно зрівняв рахунок, але забив з офсайду і арбітр справедливо відмінив взяття воріт.

Проте все ж через ще декілька хвилин Мінаміно зумів пробити Маккарті. Японець отримав м’яч від Жоти в штрафному, продвинувся вперед і пробив точно в дев’ятку.

“Червоні” додавали обертів, проте господарі не хотіли програвати. Все вирішив гол Матіпа. На 67-й хвилині колектив Клоппа отримав право на кутовий, камерунець ударив головой і круглий після легкого рикошету від Уорд-Проуза опинився у воротах.

Тепер Ліверпуль має 89 балів. Ман Сіті на 1 пункт більше. Доля чемпіонства вирішиться в останньому турі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *