“Я не знаю, чому ми не робимо те, що просять тренери”: лідер Арсеналу – про поразку від Ньюкаслу

Півзахисник лондонського «Арсеналу» Граніт Джака емоційно відреагував на поразку команди у матчі 37-го туру АПЛ із «Ньюкаслом» (0:2).

«З першої хвилини і до 90-ї ми не заслуговували сьогодні бути на полі». Те, що сталося, було провальним виступом, і таким чином ми не заслуговуємо грати в Лізі чемпіонів, ми навіть не заслуговуємо грати в Лізі Європи. На даний момент це дуже важко прийняти.

Я не знаю, чому ми не робимо те, що просять тренери. Якщо хтось не готовий до цієї гри, залишайтеся вдома. Вік не має значення. Якщо ви не готові чи нервуєте, залишайтесь на лаві запасних, залишайтеся вдома, не приходьте сюди. Нам потрібно, щоб у людей вистачило сміливості приходити сюди та грати.

Ми знали, що ця гра, можливо, була для нас найважливішою, але з такою продуктивністю це неприйнятно», – наводить слова Джаки The Guardian.

Після 37 турів “Арсенал” розташовується на п’ятому місці в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги, записавши до свого активу 66 очок і за тур до фінішу чемпіонату відстають від четвертого місця, яке займає “Тоттенхем”, на два очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *