Гарі Невілл поділився очікуваннями від приходу до МЮ Еріка тен Хага

Колишній захисник Манчестер Юнайтед Гарі Невілл висловився про призначення Еріка тен Хага на посаду головного тренера команди.

«Те, що ми бачимо зараз – це неприйнятно. Із цим потрібно розбиратися всередині клубу. Тен Хагу чекає велика робота щодо повернення клубу до мінімальних стандартів. Це стосується і відносин, і робочої етики, і віри, і впевненості, а вже після цього, сподіваюся, можна буде починати думати про трофеї.

Я не став би занадто тиснути на нього і вимагати трофеїв в перший рік або два. Було б чудово, якби він цього досяг, але це стало б великим успіхом. Спочатку потрібно потрапити до топ-4, залучити до клубу тих гравців, яких хоче бачити тренер, а потім потрібно створити систему, яка дасть віру.

У Клоппа пішло 4-5 років на перемогу у Прем’єр-лізі. Я не тиснув би на тен Хага і не вимагав перемоги АПЛ у перші 2-3 сезони. Наразі «МЮ» на відстані мільйона миль від цього. Наприкінці минулого сезону я думав, що МЮ наближається до цього, але все розвалилося на дрібні шматочки», — цитує Невілла Sky Sports.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *