Олег Лужний назвав легенд лондонського Арсеналу, які телефонували йому зі словами підтримки

Колишній гравець збірної України та Арсеналу Олег Лужний поділився враження від того, що лондонський клуб символічно вніс його до заявки на матч з Лестером.

Це було дуже приємно. Не чекав такої підтримки. Це все йшло від керівництва клубу, я щиро їм подякував. Також головний тренер Мікель Артета підтримав цю ідею. Без нього це б не сталося.

Було дуже приємно, що лондонський Арсенал переживає за нашу країну, за мене, що їм не все одно. Я такого не бачив в жодному іншому клубі, де колись грали українські футболісти. Хочу ще раз подякувати за підтримку «Арсеналу», що переживають за нас.

Зі стартом бомбардування українських міст мені дзвонили одноклубники з лондонського клубу, зокрема Тоні Адамс, Патрік Вієйра, Лі Діксон, Жиль Гріманді. Вони шоковані і не могли повірити в те, що відбувається в Україні. Коли я надіслав Вієйра кілька відео військових дій, він шокуючи перепитав чи це не кіно. Так це все схоже на фільм жахів, який відбувається на нашій землі.

За час, поки я прожив у Англії, зрозумів, наскільки це чесний і справедливий народ. З нами весь цивілізований світ, бо ми боремось за право на існування, свободу і демократію. Проти тиранії, диктатури та репресій“, – сказав Олег Лужний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *