Михайло Мудрик близький до переходу в Брентфорд

Український вінгер донецького Шахтаря Михайло Мудрик близький до трансферу в клуб АПЛ Брентфорд. Про це пише у себе в телеграм-каналі журналіст Ігор Бурбас.

Шахтар дуже близький до домовленості з Брентфордом щодо Михайла Мудрика. Англійці були і залишаються претендентами номер один на купівлю українця. Між собою клуби вже зійшлися на сумі компенсації, зараз триває другий етап трансферу. Він може бути закритий протягом тижня.

Якщо все складеться (а шанси доволі високі), то до кінця сезону Мудрик лише тренуватиметься з новою командою. Грати, на жаль, ні. Адже АПЛ в числі тих ліг, котрі не дали дозволу на реєстрацію нових гравців поза трансферним вікном. Це не лякає «Брентфорд», який хоче виграти боротьбу за українського таланта вже зараз – влітку конкуренція за нього буде вища“, – написав він.

21-річний Мудрик при Де Дзербі став важливим гравцем в складі “гірників”. В цьому сезоні він відіграв 19 зустрічів у всих турнірах, забив 2 голи і віддав 9 передач. Портал transfermarkt оцінює його в 4 мільйони євро.

Брентфорд на даний момент йде 13-м в турнірній таблиці чемпіонату Англії. За 7 турів до фінішу “бджоли” випереджають зону вильоту на 12 пунктів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *