Лідер збірної України погодився дати інтерв’ю російському блогеру Євгену Савіну

Журналіст Андрій Сеньків розповів, що у новому відео автора ютуб-канала «КраСава» і колишнього російського футболіста Євгена Савіна зніметься український вінгер «Вест Гему» Андрій Ярмоленко.

«Руский блогер Євгєній Савін полетів до Англії. Наскільки знаю, мета поїздки туди – інтерв’ю як мінімум з одним українським футболістом Андрієм Ярмоленком. Зйомки активно йдуть. Савін був і знімав на матчі «Вест Гем» – «Евертон».

Що потрібно знати про Савіна? Він представник опозиції до влади. Знімав розгромні матеріали про корупцію в державному рускому футболі, про проблеми руского футболу і так далі.

Як Савін відреагував на повномасштабне вторгнення росії в Україну? Далі кілька цитат, вирваних з контексту:

– «Это безумие и трагедия, и это надо немедленно остановить»;

– «Не нужно разбираться в политике, но достаточно иметь несколько знакомых и друзей оттуда, чтобы понять: в Донецке и Луганске произошла трагедия, в которой были виноваты обе стороны»;

– «Мы всегда обнимаем футболистов из Украины или других стран бывшего СНГ, называем их братьями»;

– «Я за мир. Войну нужно остановить».

В коментах під цим постом багато схвальних відгуків від українських футболістів. Наприклад, Ярмоленко написав: «Браво, спасибо», – а Яремчук відбив схвальні смайли.

Так от, тепер Євгєній записує відос – точно з Андрієм Ярмоленком. При цьому у вересні 2021-го Савин сказав в інтерв’ю: «Зинченко сказал, что игрокам сборной Украины запретили разговаривать с русскими блогерами. Почему-то со стороны Украины есть вот такая история».

Цікаво наступне – чому у вересні це було заборонено, а тепер – не заборонено? Що змінилося на краще? Відповідь – нічого. Все стало тільки гірше.

І останнє, що може виправдати, знайти причину, чому Ярмоленко погодився на розмову з руснявим блогером. Це те, що в цього блогера руснява аудиторія. А руснява аудиторія – це спосіб достукатися. До руских. Щоб вони вийшли на мітінг, собралі людєй на площаді і скинули путіна.

Ось що думаю я щодо цього – це все фейк і пустозвонство. Нам потрібно забути про росію, цілком і повністю. В підсумку вийде лише одне: Ярмоленко підіграє руской повєсткє. Ліберальной (ха-ха) – але руской.

Мораль наступна – н###й русню. Амінь», – написав Сеньків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *