Віталій Миколенко розповів, як його підримав Лемпард та колектив Евертона

Гравець збірної України та англійського Евертона Віталій Миколенко розповів про масову підтримку з боку персоналу та гравців Евертона.

Мені за себе було соромно. До війни до мене адміністратори підходили за два тижні до війни підходили, казали “У вас війна, російські військові вже стріляють”, я посміхаючись “яка війна”… Потім я 24-го приїзджаю і всі уже розуміли…Через декілька днів уже всі зрозуміли наскільки все серйозно.

Кожному в клубі хочу подякувати. Кожен підходив питав “як сім*я, як друзі”. Підходив головний тренер, сказав, що якщо тобі треба відпочинок бери, я тебе зрозумію, в тебе вільне відвідування. Адміністратор казав, що знає, яка в нас ситуація, як мені важко, запрошував на вечерю. 

Донні ван де Бек, гравець світового класу, підходив і сказав, що з батьком готовий знати житло в Нідерландах чи Польщі для людей. Казав, все оплатимо. Я не знаю, як дякувати людям.

Фізіотерапевт підходив, казав, що є вільна кімната на дві особи. Казав, що якщо є хтось, хто буде в Англію, то він готовий приютити“, – зізнався Віталій Миколенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *