“Каноніри” не вистояли: огляд гри Арсенал – Ліверпуль (Відео)

Лондонський Арсенал, який у цьому сезоні має гарні шанси аби зайняти місце в зоні ЛЧ, приймав Ліверпуль. Команду, яка зі всих сил намагається наздогнати Манчестер Сіті.

Арсенал – Ліверпуль – 0:2

Голи: Жота, 54, Фірміно, 62

Арсенал: Рамсдейл – Соареш, Габріел, Уайт, Тірні – Джака, Партей, Едегор (Сміт-Роу, 67) – Ляказетт (Нкетіа, 80), Мартінеллі, Сака (Пепе, 74).

Ліверпуль: Аліссон – Александер-Арнолд, Матіп, ван Дейк, Робертсон – Хендерсон, Тіаго Алькантара (Джонс, 90), Фабіньо – Мане, Діогу Жота (Фірміно, 56), Діас (Салах, 56).

Команди грають у видовищний футбол, проте перший тайм був дуже скупим на моменти. Як наслідок, до перерви голів глядачі так і не побчали.

В перерві Юрген Клопп таки зміг достукатись до своїх гравців. Уже через декілька секунд Мане відзначився голом, але Садіо перед цим заліз у офсайд. Це не знітило “мерсисайдців”, вони продовжували загострювати ситуацію, що і привело до голів у виконанні Жоти та Фірміно.

Тепер у Ліверпуля 69 пунктів. Ман Сіті має на 1 бал більше. Арсенал набрав 51 очко, що дозволяє займати четверту сходинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *