“Він – особистість для своєї країни”: гравець Вест Хема підтримав Ярмоленка

Іспанський хавбек Вест Хема Пабло Форнальс висловив слова підтримки в бік Андрія Ярмоленка після гри з Астон Віллою. Нагадаємо, в цій грі українець забив гол.

“Ми знаємо, що Андрій представляє для своєї країни з точки зору футболу. Очевидно, він велика особистість для України. Ви могли бачити його сльози, наші сльози і наскільки це був великий момент для нього. Ми дуже, дуже раді за Ярмо, за те, що він забив цей гол.

Ми дуже хороша група хлопців, тому ми розуміємо ситуацію Андрія. Це було нелегко. Нам, у кого в Україні немає друзів чи родини, було нелегко, тож ви не уявляєте, як це йому. Ми намагалися допомогти йому та його родині всіма можливими способами.

Ярмоленко має якість. На тренуванні ви можете побачити, як він забиває голи обома ногами. Це був неймовірний гол. Це був найкращий момент, щоб зробити це, щоб допомогти нам, допомогти собі та своїй країні. Ми намагалися трохи емоційно підтримати його“, – сказав Пабло Форнальс.

Форнальс грає за ВХ з літа 2019 року. До цього 26-річний гравець грав за Вільярреал та Малагу. На його рахунку 1 гол в 5 матчах за збірну Іспанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *