Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед: слова Ральфа Рангніка після розгромної поразки

Ральф Рангнік визнав перевагу “Манчестер Сіті” над “МЮ” після поразки 1:4.

«У першому таймі ми грали добре, якщо не сказати пристойно. Ми боролися. Але пропускати на початку матчу тяжко. Ми зуміли зрівняти рахунок чудовим голом, а потім пропустили в результаті контратаки.

Це був дуже важкий матч проти однієї з найкращих команд світу. Четвертий гол ми пропустили на останній хвилині. Складна гра, яка показує, який шлях нам потрібно пройти, щоб скоротити відставання від цієї команди.

Було очевидно, що нам доведеться багато бігати, щоби мати шанс перемогти. Потрібно було перебувати в режимі мисливця, і так воно й було у першому таймі. Але третій гол нас убив. Він став результатом чудово розіграного кутового, проти такого неможливо захищатись.

У другому таймі суперник був сильнішим і показав свою майстерність. У нас гра не складалася, особливо після третього м’яча.

Усі знають, наскільки «Ман Сіті» добрий. Це один із найкращих клубів світу, і ми відстаємо від нього. Ми добре розуміємо, що нам треба перемагати. Але це був один із найскладніших матчів, оскільки нам довелося прийняти, що вони сьогодні були сильнішими.

Але ми чекаємо нових ігор і маємо перемогти у наступних двох домашніх матчах, це дуже важливо», – заявив головний тренер «Манчестер Юнайтед».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *