Ерік Тен Хаг оцінив перспективи Манчестер Юнайтед

Ерік тен Хаг

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік Тен Хаг, незважаючи на останні невдачі, з оптимізмом дивиться у майбутнє.

“У мене немає жодних сумнівів. Я просто зосереджений на своїй роботі, зосереджений на цьому процесі, на цьому проєкті. Мені дуже подобається бути тут, я насолоджуюся цим. Для мене це виклик”.

“Не завжди буде так, як треба. Не завжди результати будуть такими, як ми хотіли. Але я впевнений, що ми йдемо у правильному напрямку і досягнемо того, чого хочемо”, – заявив нідерландський наставник.

Тен Хагу 54 роки. Він очолив МЮ влітку 2022 року, прийшовши з Аякса. У своєму першому сезоні фінішував з Червоними дияволами на третьому місці, а також виграв Кубок англійської ліги-2023.

У нинішній кампанії справи Юнайтед йдуть гірше. У Лізі чемпіонів команда провалилася, посівши останнє місце у групі з Баварією, Копенгагеном та Галатасараєм. У чемпіонаті команда Тен Хага посідає шосте місце, зазнавши 12 поразок у 30 матчах та маючи негативну різницю м’ячів. Шанси МЮ кваліфікуватися до Ліги чемпіонів виглядають дедалі сумнівніше.

Вчора, 4 квітня, Юнайтед у неймовірному виїзному матчі поступився Челсі (3:4), ведучи в рахунку ще на восьмій хвилині компенсованого часу, але примудрившись після цього пропустити двічі.

В ході сезону повідомлялося, що Манчестер Юнайтед не відкидає варіант розставання з нинішнім головним тренером. Серед потенційних наступників Тен Хага називалися Роберто Де Дзербі, Томас Франк та Гарет Саутгейт. Наприкінці березня стало відомо, що клуб має намір провести переговори з тренером Вулвергемптона Гарі О’Нілом.

У своєму наступному матчі Червоні Дияволи приймуть лідируючий Ліверпуль 7 квітня. Раніше (у березні) команда Тен Хага вибила Червоних із Кубка Англії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *