Український коментатор: “Я буду вболівати за Англію”

Футбольний коменатор Setanta Sports Ігор Бойко у своєму телеграм-каналі зізнався, що буде вболівати за Англію і пояснив чому.

“Мабуть, зовсім мало з тих, хто цікавиться футболом чи хоча б цим Євро буде за Англію. Всі вони будуть за Італію. А якщо бути точнішим – проти Англії. Через той пенальті в півфіналі, навколо якого виросла ціла історія змови.

Зрозуміло, є ті, хто вболівав за Англію, й навряд чи цей пенальті та жахливе хейтерство навкруги змінило їх вподобання. Я буду за Англію. Ніяких сумнівів. Так, Стерлінг намалював пенальті. Так, він міг не падати. Так, арбітр навіть після падіння міг не ставити пенальті.

Проте чи багато хто з вас міняв вподобання та відмовлявся від підтримки своїх команд через те, що гравці їх симулювали, голи їх команд зараховували, коли не мали, а арбітри приймали погані рішення?

Хто з вас відмовлявся вболівати за свою улюблену команду, якщо вона погано грає, вам не подобається її тренер чи склад?

Ніхто не каже, що Стерлінг правильно зробив, що він молодець та герой у цьому епізоді. Але й вибачатися немає ніякого сенсу. Побиватися в муках теж. На превеликий жаль, не змінити того факту, що помилкові рішення арбітрів – це важлива частина футболу.

Англія в фіналі. Я такого в житті не бачив та вже не розраховував побачити. Раніше тільки мріяв, а тепер сподіваюся, що Англія виграє Євро“, – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *