Коментатор: “А чи варто було міняти Яремчука та Ярмоленка”

Коментатор Ігор Бойко у себе в телеграм-каналі “Противний голос” написав, що думає про перемогу збірної України над Північною Македонію.

Що вміє Україна, так це дарувати повний спектр емоцій. Тут не відняти.

Шевченко не брехав, коли говорив в рекламі, й дійсно кожен матч на цьому Євро “ти стрибав, сміявся, плакав”.

Ще Шевченко говорив, що успіхом для України буде вихід з групи. Україна не вийшла з групи завдяки цій перемозі, але зробила важливий крок вперед. Три очки здобуті – це найважливіше.

Часто буває, що перший та другий тайм різні, проте цього разу таке враження, що між ними було не 10 хвилин, а не менше 10 днів. Україна після впевненої, легкої та чіткої гри до перерви в другому таймі виглядала жахливо.

Мова навіть не про футбол, він став другорядною річчю, а точніше тим, що випливало з найголовнішого: збірна України слабка психологічно. Ноги дрижать. Нехай, суперник перехопив ініціативу, навіть почав грати краще й доводилося просто відбиватися. Але хіба не можна робити це впевнено? Мова навіть не про контроль м’яча та правильність командних дій, а просто про звичайні речі: виноси м’яча, не гра п’яткою перед своїм штрафним, удари по воротах, пенальті, підбирання.

Перший тайм був потужний та близький до ідеалу в усіх фазах. Північна Македонія нічого не могла зробити, а сама Україна робила все, що їй заманеться: Ярмоленко – бог, Яремчук – напівбог, Малиновський – о, мадонна! Виходило все з того, що на дошці написали італійські тренери.

Про футбол України в другому таймі немає сенсу говорити, тому що голої гри було дуже мало. Емоції не дозволяють теорії на практиці, так й вийшло цього разу. Приборкати їх вдалося тільки Забарному та Бущану.

Запитання до Шевченка щодо тієї подвійної заміни. Точно Ярмоленка та Яремчука потрібно було міняти?

Україна зуміла втримати перемогу, вистраждала її, але загальна реакція точно буде гіршою, ніж після матчу з Нідерландами. Три очки не пахнуть потім, коли пройде деякий час, але зараз вони смердять потом та продуктами страху“, – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *