Легендарний Андрій Шевченко висловився щодо перспектив Анатолія Трубіна у Бенфіці

Анатолій Трубін

Екс-тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про старт кар’єри українського голкіпера Анатолія Трубіна у португальській Бенфіці.

Трубін – великий талант. Це [матч проти Зальцбурга] не менш хороша гра, яка визначить, що буде з Трубіним, і не змінить моєї думки про нього. Найголовніше в цих обставинах – реагувати і працювати щодня самовіддано. І він це зробить.

Бенфіка – дуже хороший клуб, великий клуб з великими традиціями, що розвиває гравців. Можливо, він не провів відмінну гру [з Зальцбургом], але має великий потенціал, щоб піти дуже далеко. Я дійсно вірю в його успіх у Бенфіці!“, – наголосив Шевченко.

Трубін дебютував у збірній України саме за Шевченка у 19-річному віці (березень 2021 року).

Нагадаємо, в матчі з Зальцбургом (0:2) вже на другій хвилині Анатолій, невдало зігравши при кутовому, «привіз» пенальті у свої ворота, проте Карім Конате покарання не реалізував. На 15-й хвилині Бенфіка отримала у свої ворота другий 11-метровий і залишилася вдесятьох. У цьому епізоді провини голкіпера не було.

Раніше тренер лісабонського клубу Роджер Шмідт визнав, що матч для Трубіна був непростим, але водночас підтвердив, що українець здатний грати зосереджено. Сам воротар сказав, що отримав болісний, але важливий досвід. Тренер української збірної Сергій Ребров запевнив, що помилка Трубіна, навіть якщо вона і була, не вплине на прогрес голкіпера.

У наступному турі Ліги чемпіонів Бенфіка на виїзді зіграє проти Інтера. Поєдинок відбудеться 3 жовтня. До цього, 29 вересня, її чекає домашня битва з Порту в чемпіонаті. У неділю, 24 вересня, Орли проведуть виїзний поєдинок Прімейри проти Портімоненсе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *