Сергій Ребров зізнався, хто був ініціатором його повернення в Україну

Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про свої взаємини із керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, а також про спілкування з Володимиром Зеленським.

Андрія знаю дуже давно, ще до того моменту, коли він став помічником Президента України. Він дуже порядна людина, ми спілкуємося досить часто. Він був ініціатором того, щоб я повернувся до України та працював із національною збірною. Але це було до повномасштабної військової агресії росії. Тому я дуже вдячний Андрію, людям, які допомагали тому, щоб я повернувся до України.

Кілька разів, коли ще працював в ОАЕ, приїжджав в Україну та спілкувався з нашим Президентом, Андрієм [Єрмаком]. Був дуже здивований, що Президент України щонайменше 40 хвилин розмовляв зі мною про футбол. Після цієї розмови не міг повірити в це, коли у нього стільки завдань перед державою, але він встигає робити все, стежити і намагається розвивати наш футбол, зараз це важко робити, але те, що він цікавиться, дуже важливо для футболу, після перших матчів зі збірною мене особисто не вітали, але я розумію, наскільки вони зараз зайняті, і я особисто дуже вдячний їм, що вони роблять для всіх нас“, – сказав Ребров в ексклюзивному інтерв’ю каналу “Бомбардир”.

Сергія Реброва офіційно було призначено головним тренером збірної України 7 червня 2023 року. Під його керівництвом національна команди зіграла внічию з Німеччиною у товариському матчі (3:3), а також обіграла Північну Македонію (3:2) та Мальту (1:0) у кваліфікації Єро-2024.

21 серпня було оприлюднено склад збірної на найважливіші вересневі відбіркові матчі. 9 вересня підопічні Реброва приймуть команду Англії у польському Вроцлаві. Матч Італія – Україна відбудеться 12 вересня у Мілані на стадіоні Сан-Сіро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *