Шахтар – Олександрія: де дивитися центральний матч 3-го туру УПЛ

Шахтар - Олександрія

У понеділок, 14 серпня, відбудеться матч 3-го туру української Прем’єр ліги, в якому донецький Шахтар прийматиме Олександрію.

Гра пройде у Київській області на стадіоні «Лівий берег».

Чинний чемпіон України робить перші кроки до захисту чергового титулу, тому йому потрібен максимальний результат у кожному матчі. При цьому “Олександрія” Руслана Ротаня не відстає, адже почала сезон із двох мінімальних перемог, тому клубу потрібні будуть очки.

Підопічні Патріка ван Леувена поки вибудовують нову модель гри з новачками, яких у “гірників” чимало. При цьому “Олександрія” втратила доволі багато гравців і їм доводиться починати практично “з нуля”. Зустріч обіцяє бути доволі гарячою.

28 разів команди зустрічалися на рівні української Прем’єр-Ліги. 19 перемог здобув «Шахтар», тричі вигравала «Олександрія» та ще 6 матчів завершилися внічию. Різниця забитих та пропущених м’ячів 51-26. Минулого сезону у першому колі господарями поля на «Арені-Львів» були гірники. Поєдинок не виявив переможця – нічия 2:2. Голи забили у «Шахтаря» Михайличенко та Мудрик, а у суперників Цуріков та Демченко. І у другому колі на олександрійському стадіоні «Ніка» знову була нічия, але вже 1:1. Тут відзначились у господарів Михайленко, а у гостей Келсі.

Шахтар – Олександрія: де і коли дивитися матч 3-го туру УПЛ

Пряму трансляцію матчу 3-го туру УПЛ “Шахтар” – “Олександрія”  проведуть ОТТ-сервіси MEGOGO, Setanta Sports і Киевстар ТБ. Перегляд матчу — безкоштовний.

Початок зустрічі – о 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, перша частина сезону УПЛ-2023/24 триватиме до 9 грудня. Після зимової перерви чемпіонат відновиться 24 лютого. Чинним чемпіоном УПЛ є донецький “Шахтар”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *