Манчестер Сіті – Інтер: слова Сімоне Індзагі після матчу

Сімоне Індзагі задоволений грою “Інтера” проти “Ман Сіті” у фіналі Ліги чемпіонів.

“Інтер” поступився “Манчестер Сіті” (0:1) у фіналі Ліги чемпіонів у Стамбулі.

Ми провели чудову гру і повинні нею пишатися. Ми не повинні думати: «А що якщо…» Так, ми заслуговували на більше.

Я обійняв своїх гравців одного за іншим – вони були екстраординарні, як і наші вболівальники, і всі ми заслуговували на інший результат. Але я сподіваюся, що фанати були раді побачити таку гру команди сьогодні ввечері.

Усі бачили, що було останні 25 хвилин матчу. Здавалося, що м’яч не хоче залітати у ворота. Таке буває, на жаль, у фіналі Ліги чемпіонів. Поперечина, винесення м’яча з лінії воріт, удар в упор у свого ж гравця по команді – було все.

Ми грали проти “Манчестер Сіті” у свою силу і робили це дуже добре. З таким настроєм, організацією гри та рішучістю, я думаю, ми повернемося сюди знову у майбутньому.

– Ви виграли 7 кубкових фіналів поспіль до цього дня. Що зараз відчуваєте після поразки?

Це дивне відчуття, мені потрібно до нього звикнути, але я обійняв усіх своїх гравців.

Я рідко говорю відразу після матчу, тому що мені подобається почекати день-два, але сьогодні я сказав хлопцям, що вони повинні пишатися тим, чого досягли. Вони показали всьому світу, наскільки добре вони протистояли «Манчестер Сіті», команді, яка володіє таким високим класом.

Ми заслуговували на більше, але знімаємо капелюх перед «Ман Сіті». Ми знаємо, як багато вони працювали останніми роками, щоб досягти цього, – сказав головний тренер «Інтера» в ефірі Sport Mediaset.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *