Шахтар – Реал Мадрид: слова Карло Анчелотті перед матчем 4-го туру Ліги чемпіонів

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті дав прес-конференцію напередодні матчу Ліги чемпіонів із «Шахтарем», який відбудеться 11 жовтня у Варшаві.

«Кваліфікація у груповому етапі – перша мета сезону. Чим швидше, тим краще. Це може дати більше енергії для національних змагань. Але слід пам’ятати, що «Реалу» у Лізі чемпіонів не можна думати про те, щоб не зіграти матч серйозно. Якщо пощастить пройти далі завтра, ми зіграємо ще два повних матчі та захочемо їх виграти».

Я розмовляв із Йовічевічем у першому матчі. Вони працюють щосили, ми солідарні з ними й дуже поважаємо їх. Бажання грати з такими труднощами означає для них дуже багато. Вони хочуть створити хороший імідж для команди і українського народу, який страждає», – сказав Анчелотті.

Шахтар – Реал Мадрид: перед матчем

У “вершкових” травмовані Тібо Куртуа, Едер Мілітао, Дані Карвахаль, Дані Себальос, Лука Модріч і Феде Вальверде. Місце у воротах займе українець Андрій Лунін.

У попередніх двох розіграшах Ліги чемпіонів “гірники” перетиналися з “Реалом” на груповому етапі. У сезоні 2020/21 на той момент команда Луїша Каштру двічі обіграла мадридський клуб на груповому раунді (3:2 і 2:0). У сезоні 2021/22 команда Роберто Де Дзербі двічі поступилася “королівському” клубу (5:0 і 2:1).

“Шахтар” у 1-му турі поточного розіграшу ЛЧ сенсаційно розбив “РБ Лейпциг”, а потім зіграв внічию з “Селтіком”. “Реал” обох цих суперників здолав.

Після трьох турів “гірники” з 4 балами посідають друге місце у турнірній таблиці групи F. Лідирує “Реал” – 9 балів. На третьому рядку з 3 очками йде “РБ Лейпциг”, останнє місце за “Селтіком” – 1 бал.

Перед грою з “Шахтарем” мадридський “Реал” здобув перемогу в чемпіонаті Іспанії проти “Хетафе” (1:0).

Воротар “Шахтаря” Анатолій Трубін лідирує в поточному розіграші Ліги чемпіонів за кількістю сейвів. Український голкіпер відбив 19 ударів у трьох стартових турах групового етапу Ліги чемпіонів, 11 з яких припало на перший поєдинок з “Реалом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *