Олександрія – Минай: Володимир Шаран підбив підсумки матчу

Володимир Шаран

Головний тренер “Миная” Володимир Шаран прокоментував результат матчу проти “Олександрії”.

– Знаєте, коли б мені перед матчем сказали, що все закінчиться внічию, я був би не проти. Але коли згадати, як розгорталися події, що ми вели перед, то десь задоволення від результату в відсотках – 50 на 50.

– Проте навряд чи «Минай» їхав до Олександрії з однією метою: не програти?
– Про це не може навіть бути мови. Наше турнірне становище змушувало грати тільки на перемогу. Хоча в нас були кадрові проблеми: травмовані опорний півзахисник Сергій Петько та нападник Олег Вишневський. До речі, олександрійцям – респект, за те, що дозволили вчора зіграти орендованому в них Єгору Гунічеву. Інакше б могли виникнути проблеми з тим кого висунути на вістря атаки. Гунічев виправдав сподівання, не пішов з поля без свого гола.

Переконаний, що всім треба брати приклад з «Олександрії» й дозволяти орендованим грати у кожному матчі. Бо саме ігрова практика – цінний досвід, тим паче в поєдинках з командою, якій ти належиш і є нагода нагадати про себе.

– Про Гунічева, який відкрив рахунок ви сказали, а пенальті у ворота «Миная», що дозволило господарям врятуватися від поразки, був призначений справедливо?
– Якщо пробивали, то правильний (посміхається). Але якщо серйозно, то ось повернемося додому, ретельно переглянемо відеозапис цього епізоду з падінням олександрійця в нашому карному майданчику, тоді й з’явиться конкретика.

– Мабуть, при підготовці до матчу вам не бракувало інформації, все ж, раніше багато років очолювали «Олександрію».

– Останнім часом склад олександрійців сильно змінився та й їхній головний тренер Руслан Ротань дотримується інших схем. Отож, висновки робіть самі.

– І , яке враження на вас справила нинішня «Олександрія»?
– Я не коментую дії суперника. Я ж не знаю, яким у нього був план на гру. Тому про те, що в господарів виходило, а що – ні, краще запитайте у Ротаня.

– Вище ви вже згадували про турнірне становище «Миная». Чим можете пояснити, що після злету в минулому сезоні вашим підопічним ніяк не вдається відсвяткувати першу вікторію?
– Поки що бракує стабільності. За поєдинки з «Дніпром-1» та «Зорею» можу підопічних похвалити, а от в протистояннях з ЛНЗ та «Металістом 1925» вони розчарували. Та й учора в Олександрії не обходилося без перепадів. Ось чому тільки стабілізувавши гру, можна буде розраховувати на поліпшення турнірного становища.

Джерело: Sport.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *