Ворскла – Зоря: який канал покаже матч 3-го туру УПЛ

Де дивитися матч Ворскла Зоря

У неділю, 13 серпня, відбудеться поєдинок 3-го туру української Прем’єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» та луганська «Зоря».

Матч пройде у Полтаві на полі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського.

Обидві команди відверто провалили початок сезону. Ворскла провела три матчі і всі три були програні, і відвертих проблисків для покращення ситуації не було. Спочатку було дві поразки у кваліфікації Ліги конференцій, а потім розгромна поразка від львівського Руху (1:4) в УПЛ.

Зоря у першому турі УПЛ поступилася львівському Руху (1:2), а потім Кривбасу (1:3). Поки що Ненаду Лалатовічу не вдається донести свої ідеї до футболістів, але йому потрібен час, щоб влитися в колектив. Також прийшли нові гравці, які потребують часу на адаптацію. Проте, Лалатовіч після двох ігор буквально благав керівництво посилити склад досвідченими гравцями, особливо позицію опорника, де раніше грав Володимир Бражко, який повернувся до Динамо.

Щодо особистих зустрічей, то між собою команди провели 41 матч, з яких 35 в УПЛ. На рахунку Зорі 16 перемог, а у Ворскли — 11. За статистикою м’ячів 53:42 на користь луганчан. У двох останніх матчах Зоря відсвяткувала дві перемоги (3:1 та 3:2).

Де дивитися матч Ворскла – Зоря

Подивитися гру Ворскла – Зоря можна у прямому ефірі на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ.

Початок зустрічі – о 15:00 за київським часом.

Нагадаємо, перша частина сезону УПЛ-2023/24 триватиме до 9 грудня. Після зимової перерви чемпіонат відновиться 24 лютого. Чинним чемпіоном УПЛ є донецький “Шахтар”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *