Гучний перехід в УПЛ: Зоря близька до підписання футболіста Динамо, який має досвід виступів за кордоном

Богдан Лєднєв

Атакувальний півзахисник київського “ДинамоБогдан Лєднєв близький до зміни клубної прописки.

За інформацією “Епохи Футболу“, у послугах 25-річного футболіста зацікавлені три клуби УПЛ та одна команда з польського чемпіонату.

Варто зазначити, що тренерський штаб “Динамо” не розраховує на Лєднєва у цьому сезоні, тому він точно покине київський клуб. Найбільш вірогідним варіантом на сьогоднішній день є перехід Богдана у луганську “Зорю” на правах оренди, повідомляє ТаТоТаке.

Варіант із луганським клубом є пріорітетним для 25-річного півзахисника по кільком причинам. По-перше, Лєднєв уже має досвід успішних виступів за “Зорю” (61 матч, 16 голів та 5 гольових передач). По-друге, луганчани у цьому сезоні виступатимуть в єврокубках.

Крім того, цього сезону до луганської “Зорі” вже приєдналися три гравці “Динамо”: Вікентій Волошин, Антон Боль та Олександр Яцик. Всі футболісти перейшли на правах оренди.

Першу частину минулого сезону Богдан Лєднєв грав за “Фехервар” на правах оренди. Півзахисник відзначився 2 гольовими передачами у 13 іграх за угорський клуб. У січні 25-річний гравець повернувся в “Динамо”, але у другій частині сезону не зіграв жодного матчу за киян.

Додамо, що Богдана Лєднєва хотів бачити у своїй команді головний тренер “Ворскли” Віктор Скрипник, але полтавський клуб має фінансові труднощі і не може дозволити собі гравця такого рівня.

Нагадаємо, у літнє міжсезоння “Зоря” змінила головного тренера. Нідерландський фахівець Патрік ван Леувен покинув клуб та перейшов у донецький “Шахтар”. На його місце було призначено сербського тренера Ненада Лалатовіча.

У новому сезоні УПЛ “Зоря” стартувала з двох поразок: у першому турі луганський клуб програв “Руху” (1:2), а у другому турі – “Кривбасу” (1:3).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *