Оболонь – Колос: де дивитися матч-відкриття нового сезону УПЛ

Оболонь - Колос

В п’ятницю, 28 липня, відбудеться матч-відкриття 1 туру і взагалі сезону Української Прем’єр-ліги, в якому гратимуть київська «Оболонь» та ковалівський «Колос».

Гра пройде в Києві на полі стадіону «Оболонь-Арена».

Гру в прямому ефірі можна буде подивитися у відкритому доступі на ОТТ-платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ та інших.

Між собою “Оболонь” і “Колос” зіграли 6 матчів: +1=1-4, різниця м’ячів 7-12 на користь «Колоса». Даний матч буде першим мі командами саме в УПЛ.

Нагадаємо, «Колос» в минулому сезоні зайняв восьме місце в УПЛ. На фініші сезону команда пробуксовувала і виникала навіть ймовірність потрапляння в стикові матчі, але в чемпіонаті було досить багато команд, рівнем нижчих за ковалівців, тому питання збереження прописки було вирішене досить спокійно. Хоча, звісно, команда мала (і, мабуть, має) значно амбітніші цілі.

«Оболонь» в минулому сезоні двічі займала друге місце – на обох етапах Першої ліги. Такого результату вистачило, щоб уникнути перехідних матчів і разом з житомирським «Поліссям» отримати прямі путівки в УПЛ.

Київська команда третій раз спробує підкорити найвищий український футбольний дивізіон. Ну, як третій – юридично це зовсім не так команда, яка грала тут в сезонах 2002/03 – 2004/05 і 2009/10 – 2011/12. Але для нашого футболу це вже, мабуть, не те що типова, але й не незвична ситуація – ребрендинг з «обнуленням» боргів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *