Минай – Дніпро-1: Володимир Шаран прокоментував результат матчу 26-го туру УПЛ

Володимир Шаран

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран прокоментував поразку у матчі проти «Дніпра-1» (0:1) у рамках 26-го туру УПЛ.

«Дуже вдячний гравцям за бій, який вони дали на полі. В плані реалізації плану на гру й самовіддачі, в плані захисних дій претензій до команди немає. У «Дніпра-1» був чи не єдиний епізод, коли Довбик зустрівся з м’ячем у нашому воротарському майданчику. Ну, один чи два епізоди такі були. І нас покарали. Це майстерність. Піхальонок віддав передачу. Ми на теорії говорили хлопцям, що у них є ці три гравці дуже високого рівня: Довбик, Піхальонок і Гуцуляк, який сьогодні не грав.

У роздягальні хлопці трохи пригнічені, бо хотіли досягти позитивного результату. Але життя на цьому не закінчується, треба рухатися далі. Я вдячний команді, вдячний вболівальникам за підтримку. Ця гра сподобалася, адже була напруга до останньої хвилини.

Головне тепер – відновитися, бо вже у суботу на нас чекає важкий поєдинок проти «Чорноморця». Зараз хлопці поїдуть відновлюватися в басейн, на термальні води. А вже завтра будемо тренуватися. Хочеться забути цю гру в плані результату, але я приємно здивований самовіддачею й організацією гри. Звісно, більшого хочеться від команди в атаці. Але як казав Мирон Богданович Маркевич: «Маємо те, що маємо», – сказав Шаран.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *