“З того часу у нас почався тісний контакт”: екс-футболіст збірної України розповів про знайомство з Володимиром Зеленським

Колишній захисник збірної України Артем Федецький розповів про знайомство з президентом України Володимиром Зеленським.

«Знайомство з Зеленським? Це було в Луцьку. Я приїхав зі збірною, ми грали в Чорногорії. Ми приїхали в Київ під ранок. Я взяв машину і приїхав у Луцьк. Дружина сказала, що Луцьку виступатиме «95 Квартал» і запропонувала сходити. Я сказав: «Давай сходимо, подивимся». Але квитків вже не було. Тарас Михалик допоміг дістати квитки, дякуючи йому ми пішли.

З Зеленським ми познайомились у Луцьку. З того часу у нас почався тісний контакт. Можу сміливо сказати, що це дружба. З хлопцями з «Кварталу» – Кошовим, Пікаловим, Мікою, ми постійно на зв’язку. Я звик бачити Зеленського усміхненим. Зараз нема чого сміятися і нема чому радіти. Але є чим пишатися – нашим народом, нашим президентом.

Видно, що він налаштований йти до кінця заради нашої перемоги, як і наш народ. Коли у нього була можливість поїхати з Києва, він залишився. У переломний момент він згуртував всіх. Якби він тікав як Янукович зі страусами, золотими батонами… Він залишився і всіх згуртував. Правильно президент «Інгульця» (Олександр Поворознюк – прим. ) сказав: «Вова, ї**ш їх, а ми будемо допомагати.

Наша дружба триває дотепер. Зараз він людина номер один в світі, людина-вожак. Справжній вожак українського народу, української нації, української свободи. Він показав, яким треба бути лідером, патріотом своєї країни», – сказав Федецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *