Сергій Палкін зернувся до клубів РПЛ

Генеральний директор “Шахтаря” Сергій Палкін звернувся до клубів РФ.

«Хотів би звернутися до власників, керівництва та футболістів російських футбольних клубів. Росія здійснила жахливий та віроломний військовий напад на Україну. Країну, в якій кожен з вас бував і в якій завжди був привітний. Країну, де ви маєте родичі, друзі, знайомі.

Країну, де дехто з вас навіть народився. І цю країну, її людей сьогодні російська армія знищує із усіх видів зброї: «буків», «градів», артилерією, авіацією, танками.

Ви стаєте ізгоями. Росія з нації, яка доклала величезних зусиль у перемозі над нацизмом, перетворюється на націю терористів, націю мовчазних боягузів. Сьогодні на Вас дивиться весь світ. І світ чекає від вас дій, які зупинять шаленство. Але ви боїтеся, вам страшно.

У спорті страх – це відчуття, яке зводить можливість перемоги нанівець. Ваш страх виступити проти війни в Україні – це зруйновані міста, ваш страх – це тисячі та тисячі смертей серед мирного населення, ваш страх – це загиблі діти та скалічені долі мільйонів людей.

Ваш страх виступити проти кривавого режиму – це найбільша ваша поразка.

Незважаючи на те, що ви не віддавали наказу про знищення українців, ваша мовчанка – це допомога масовим вбивствам та руйнуванням», – написав Палкін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *