Ультрас Динамо виступили проти нової політики Динамо нарахунок продажу білетів за паспортами

Нижче приводиться заява від руху WBC Ультрас Динамо.

Хочеш на стадіон? Розкажи про себе колаборантам та спецслужбам РФ.

Так, це реалії нового сезону для вболівальників київского Динамо. Потрапити на НСК Олімпійський буде можливим лише за іменними квитками. Ідентифікація осіб, які придбали квитки, стане обов’язковою.

Для тих, хто досі не вловив зв’язку, пояснюємо: надання своїх персональних даних при купівлі квитків на матч є їх фактичною передачею у користування політичній партії колаборантів опзж, у склад якої входить неофіційний власник Динамо Григорій Суркіс.

Можливі наслідки отримання подібних баз антиукраїнськими силами можна прослідкувати на прикладі представників фанатських рухів Шахтаря та Зорі. Під час революційних подій 2014-го року таку базу даних було опубліковано на пабліках антимайдану, з номерами паспортів, адресами проживання та детальними характеристиками на кожного вболівальника. Після цього в Донецьку та Луганську почалось справжнє полювання на фанатів-патріотів. Фото фанатів Шахтаря розвішувалися на під’їздах їх помешкань із закликами до місцевих жителів вчинити розправу за українську позицію, деяким хлопцям довелось кілька місяців провести у полоні терористів.

Безсумнівно, такі бази даних українських ультрас потрапили й до рук російських спецслужб. В цьому ми переконались, коли людям, що були в цих базах, було заборонено в’їзд на територію Білорусі на матч збірної України у жовтні 2014-го року. На відповідь на офіційний запит МВС Білорусі повідомило, що в’їзд на територію їхньої країни хлопцям заборонено з ініціативи компетентних органів Російської федерації.

Зовсім забули – вимога пред’явлення документу, що посвідчує особу з боку працівників спортивних споруд, є незаконною!

Регламент УПЛ в жодному разі не може суперечити чинному законодавству України. Більш детально зі своїми правами ви можете ознайомитися за лінком.

У тексті новини на офіційному сайті Динамо Київ повідомляється, що зазначені зміни спрямовані на “покращення якості забезпечення комфорту та безпеки глядачів”. Але чи не здається вам дивним, що “необхідність” прийняття таких мір виникла лише зараз?

Саме після того, як “незручні”, для керівництва клубу, фанати почали активно виявляти незгоду у їхніх діях. Саме після того, як “незручні фанати” почали брати активну участь у військових вишколах (https://youtu.be/IphlTP6OGfI) через нарощування військової присутності РФ біля кордонів нашої країни. Саме після того, як “незручні фанати” вказали на двері (https://www.youtube.com/watch?v=aNrjFkv3soA) агітації вже заборонених в Україні пропагандистських телеканалів. Саме після того, як на трибунах Олімпійського почали з’являтися неприпустимі, для вищезгаданої політичної партії, банери (https://ibb.co/9c3HbXP). Здається, це риторичне питання.

Ультрас Динамо Київ виступає категорично проти реалізації квитків за оновленими нормами, які передбачають надання персональної інформації та перевірку документів неуповноваженими на те особами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *