Олексій Бєлік поділився думками щодо гри збірної України проти Північної Македонії

Колишній форвард збірної України Олексій Бєлік поділився враженнями від гри Україна – Північна Македонія.

— Чи здивував вас стартовий склад нашої збірної?

— У принципі ні. Після того, як стало відомо, що травмовано Віктора Циганкова та Андрія Ярмоленка, все стало зрозуміло. Вважаю, що Сергій Ребров виставив оптимальний склад на цей день.

— На початку літа збірні України та Північної Македонії грали у Скоп’є, і тоді наша команда невдало провела перший тайм, програючи до перерви з рахунком 0:2. Наразі ж українці виглядали впевненіше зі стартовим свистком словенського рефері Славка Вінчича. Чи згодні?

– Так. З перших хвилин матчу було видно правильний настрій наших футболістів – вони хотіли здобути перемогу. Гості щільно грали під час оборони своїх воріт. Гравці лінії атаки української збірної – Судаков, Зубков, Мудрік та Довбик активно діяли біля воріт гостей.

Було видно, що наші гравці переграють суперника, створюючи моменти біля воріт Димитрієвського. Футболісти збірної Північної Македонії грали переважно у нижньому блоці, але це їм особливо не допомагало. Гол назрівав. Георгій Судаков став співавтором цього голу. Впевнено можу сказати – збірна України заслужила на цей забитий м’яч.

– Вам матч у Празі сподобався?

– Мені так. Загалом у цілому – вболівальники побачили цікавий поєдинок. Єдине, всім нам хотілося б, щоб наші хлопці швидше забили другий м’яч, який би заспокоїв усіх.

— Вам питання, як нападнику, у минулому. Чому наші форварди – Артем Довбик та Роман Яремчук ще жодного разу не забивали у нинішньому відбірковому циклі?

— Розумію, що від форвардів завжди чекають на забиті м’ячі. Нехай не в кожному поєдинку, але хоча б через матч, вони повинні забивати голи. Можу сказати, що на користь наші гравці атаки приносять відчутну. Той самий Довбик часто притримував м’яч, брав ініціативу на себе, робив передачі партнерам. Думаю, що тренерський штаб нашої збірної задоволений грою Артема.

Щодо Романа Яремчука, то всі знають, що це футболіст високого рівня. Останніми роками часто змінював команди – Бенфіка, Брюгге, тепер Валенсія. Ці команди виступають у різних чемпіонатах і Роману потрібен час, щоб адаптуватися до нових клубів. Все це позначається на його грі в збірній України. З власного досвіду скажу – вийти на заміну у грі такого напруження нелегко. Яремчук ще має знайти баланс у грі і почати забивати у збірній України.

Джерело: СпортАрена

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *