Інтер розтрощив Мілан у центральному матчі 4-го туру Серії А

Мілан – Інтер

Інтер розгромно обіграв Мілан у 4-му турі італійської Серії А – 5:1.

Спочатку матч проходив у рівній боротьбі, але Нерадзуррі були точнішими у стадії завершення. Спершу, після помилки Маліка Тчау, рахунок відкрив Генріх Мхітарян. Ближче до кінця тайму класний удар у дальній верхній кут вдався Маркусу Тюраму – з ним недопрацював той же Тчау.

На старті другого тайму Мілан логічно скоротив розрив у рахунку, реалізувавши один із своїх моментів. Швидку атаку довів до ладу Рафаель Леау, скориставшись пасом Олів’є Жиру. Але вже за дюжину хвилин Мхітарян записав на свій рахунок дубль – екс-гравцеві Шахтаря допоміг рикошет від нещасного Тчау.

Добив принципового суперника Чалханоглу ударом з 11 метрів, реалізувавши покарання за фол Тео Ернандеса на Лаутаро Мартінесі. Але і це було не все – остаточно знищений Мілан в результаті контратаки. З асисту героя зустрічі Мхітаряна відзначився недавній могильник збірної України Давіде Фраттезі.

Інтер – Мілан – 5:1

Голи: Мхітарян, 5, 69, Тюрам, 38, Чалханоглу, 79, пен., Фраттезі, 90+5 – Леау, 57

«Інтер»: Зоммер – Бастоні (де Врей, 74), Ачербі, Дарміан – Думфріс, Мхітарян, Чалханоглу (Аслані, 80), Барелла (Фраттезі, 64), Дімарко (Карлос, 64) – Мартінес, Тюрам (Арнаутович, 64).

«Мілан»: Меньян – Тео Ернандес, Тіав, К’єр, Калабрія (Флоренці, 77) – Рейндерс (Йович, 77), Крунич, Лофтус-Чик (Муса, 86) – Леау, Жиру (Окафор, 77), Пулішич (Чуквуезе, 56).

Для Інтера це вже п’ята перемога у дербі поспіль. Дві з цих вікторій припали на останній півфінал Ліги чемпіонів.

Підопічні Сімоне Індзагі, хоч і пропустили вперше у сезоны, продовжують йти без втрат. У середу, 20 вересня, чорно-сині у Сан-Себастьяні зіграють проти Реала Сосьєдад у першому турі Ліги чемпіонів.

Мілан з 9-ма очками опускається на третє місце, пропустивши вперед Ювентус. У вівторок, 19 вересня, Россонері зіграють вдома з Ньюкаслом у ЛЧ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *