Інтер – Мілан: прогноз на центральний матч 4-го туру Серії А

Інтер - Мілан

16 вересня в рамках четвертого туру чемпіонату Італії Інтер зіграє з Міланом. На думку аналітиків букмекерських контор, номінальні господарі – фаворити чергового міланського дербі.

Шанси Інтера на перемогу оцінюються як 1х2.24. Імовірність виграшу Мілана – 1х3.6. Шанс на те, що матч Інтер – Мілан завершиться внічию, складає 1х3.55.

Обидві команди чудово стартували в чемпіонаті, вигравши по три стартові матчі. Інтер переміг Монцу, Кальярі та Фіорентину, Мілан розібрався з Болоньєю, Торіно та Ромою. Як підсумок, обидві міланські команди очолюють турнірну таблицю Серії А, тож сьогоднішній поєдинок – ще й матч за лідерство у чемпіонаті.

Минулого сезону Інтер дістався фіналу Ліги чемпіонів і зумів фінішувати на третьому місці в чемпіонаті. Мілан задовольнявся четвертим місцем, зате отримав путівку до Ліги чемпіонів. До речі, Інтеру в першому турі ЛЧ зігратиме з Реалом Сосьєдад, Мілан у вівторок стартує в турнірі матчем проти Ньюкасла.

У 10-ти останніх очних матчах Інтер та Мілана перевага на боці нерадзуррі – шість перемог, дві нічиї та дві поразки. Ще одна перевага Інтера – оптимальний склад, який зараз у розпорядженні Індзагі: Ачербі та Сенсі відновилися після травм. А ось Мілан не зможе розраховувати на дискваліфікованого Томорі, а також травмованих Беннасера, Кальдару та молодої Калулу. Але є й приємна новина: Олів’є Жиру, який отримав травму під час матчів збірних, повернувся до ладу.

Можлива участь Жиру у матчі – важливий козир для Мілана з огляду на той факт, що у трьох перших турах Інтер ще не пропускав. Тому не дивно, що можливість «обидві команди заб’ють так» букмекери оцінюють як 1х1.74. А шанс на те, що «тотал у матчі 2.5» з ймовірністю 1х1.99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *