Головний тренер Жирони висловився про лідерство команди в Ла Лізі

ФК Жирона

Головний тренер “Жирони” Мічел Санчес поділився думками про майбутні задачі команди.

Наша ліга – це не “Реал” , “Барселона” чи “Атлетіко”. Я мрію про інше. Треба опинитися серед “Осасуни”, “Реала Сосьєдада”, “Вільярреала”, “Севільї”, “Бетіса”, “Райо Вальєкано”. Зараз я мрію бути серед тих, хто бореться за 4-6 місце.

Я мрію про четверте та шосте місце, усвідомлюючи, який тиск чиню на себе та клуб. Я бачу дуже конкурентоспроможну команду. У нас 31 бал. Мета збереження прописки дуже близька, і ми повинні змінити ціль.

Я був переконаний, що ми проведемо чудовий рік, але ми перевершили всі очікування. Десять перемог у дванадцяти іграх – це під силу лише Барсі та Мадриду. У гравців величезний кредит довіри“.

Також коуч прокоментував гру команди:

Я бачив усі матчі “Осасуни”, і це дуже складний суперник, у багатьох моментах їм доводилося захищатися. Я боявся, тому що у мене було відчуття, що вони можуть нав’язати свій футбол, а сталося навпаки. Мені це дуже сподобалось. Повертатися з рахунку 2-1 дуже важко.

Після 12-ти турів “Жирона” займає перше місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі каталонського клубу 31 набране очко. “Осасуна” з 13 балами йде на 11-й позиції.

У наступному турі чемпіонату Іспанії “Жирона” зіграє проти “Райо Вальєкано”, а “Осасуна” зустрінеться з “Лас-Пальмасом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *