Мікель Артета відреагував на результат матчу Арсенала з Брентфордом в АПЛ

Мікель Артета

Головний тренер лондонського “Арсенала” Мікель Артета прокоментував перемогу своєї команди у матчі 28-го туру англійської Прем’єр-ліги з “Брентфордом” (2:1).

«Я дуже задоволений грою та результатом, а також тим, як ми це зробили. Ми виявили мужність і були винагороджені. За рахунку 1:0 все могло бути зовсім по-іншому, але після пропущеного голу нам довелося відіграватися, але в результаті ми заслужили на перемогу. Є одна прекрасна річ про цей стадіон. Вони підтримують за помилок. Ми мали певні речі, які ми мали подолати, але ми збиралися це зробити і повністю вірили, що зробимо це.

Що для вас важливіше бути на вершині чи стиль перемоги? Стиль перемоги – 100%, той дух, який ми продемонстрували. Це щастя бути частиною цієї ліги та щастя бути частиною чогось особливого, чого ми намагаємося досягти», — наводить слова Артети ВВС.

Після цієї перемоги «Арсенал» піднявся на перший рядок у турнірній таблиці АПЛ. В активі підопічних Мікеля Артети стало 64 очки. Зазначимо, що у найближчих переслідувачів лондонців — Ліверпуля і Манчестер Сіті — на одну гру менше. “Брентфорд” з 26 очками знаходиться на 15-му місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *