Головний тренер Арсенала висловився про тріумф Зінченка і компанії у матчі проти Манчестер Сіті

Мікель Артета

Головний тренер лондонського “Арсенала” Мікель Артета прокоментував перемогу своєї команди над “Манчестер Сіті” (1:0).

«Я дуже гордий. Це сталося в потрібний момент із потрібними людьми та потрібними гравцями. Ми знали, що нам доведеться боротися, і ми це зробили. Потрібна гарна гра, але також і підтримка публіки. Це велика перемога.

Ми почали другий тайм справді добре і грали по-справжньому агресивно. Заміни також допомогли нам. У гольовому моменті все було на найвищому рівні.

Ми доставили супернику багато проблем, як вони нам. Виходити в атаку було нелегко. Потрібен правильний таймінг, правильний рух, моменти. Мені подобається наша сміливість.

Проти цієї команди трапляються важкі моменти. Потрібно бути прямолінійними, керувати емоціями та бути впевненими, що вас не спіймають на помилці», – наводить слова Артети ВВС.

Перемога в цій грі дозволила “Арсеналу” обійти “Манчестер Сіті” і піднятися на друге місце в турнірній таблиці АПЛ. В активі “канонірів” 20 набраних очок. Стільки ж балів у лідируючого “Тоттенхема”. “Манчестер Сіті” з 18 балами займає третю сходинку.

У наступному турі чемпіонату Англії лондонський “Арсенал” зіграє проти “Челсі”, а “Манчестер Сіті” зустрінеться з “Брайтоном”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *