Дебютний гол Дісасі – в огляді гри Челсі – Ліверпуль (Відео)

Челсі – Ліверпуль

В рамках першого туру АПЛ Челсі у себе вдома приймав Ліверпуль.

Челсі — Ліверпуль 1:1

Голи: Дісасі, 36 — Діас, 18

Челсі: Санчес — Дісасі, Сілва, Колвілл — Джеймс (Гюсто, 76), Галлагер, Енцо, Чуквуемека (Маатсен, 81), Чілвелл — Стерлінг (Мудрик, 81), Джексон.

Ліверпуль: Аліссон — Александер-Арнольд, Конате, ван Дейк, Е. Робертсон — Фабіньо, Мак Аллістер, Гакпо (Джонс, 66) — Салах (Елліотт, 77), Жота (Нуньєс, 66), Діас (Доак, 77).

Попередження: Чуквуемека, Енцо, Джексон, Галлагер — Жота, Александер-Арнольд, Конате, Мак Аллістер.

Господарі поля розвалювались під тиском швидких розіграшів Ліверпуля, і в підсумку ледь не пропустили під час удару Салаха з центрального входу до штрафного на 12 хвилині, але м’яч прилетів у поперечину поблизу до правої дев’ятки воріт Роберта Санчеса. За схожою схемою команда Клоппа провела й свою наступну атаку на 18 хвилині, однак цього разу Мо самостійно розкрив чужих захист передачею з правого флангу на Діаса під розстріл чужих воріт.

І якщо в за декілька хвилин гол Салаха шляхом перекидання м’яча над новим воротарем “синіх” було зараховано, а не скасовано через офсайд, то команда Почеттіно б ризикувала опинитись у дуже скрутному становищі. Але їй пощастило, що єгиптянин, напевно, зачіскою заліз за лінію. І лише після такого удару Челсі нарешті зумів оклигати й ми побачити “пенсіонерів” у атаці.

Їм, як виявилось, не було потрібно аж надто багато часу. На 36 хвилині до штрафного Ліверпуля м’яч спрямовувався тричі, і лише зі скидання головою від Чілвелла він таки дістався Дісасі, який із близької відстані переграв Аліссона. Цікаво, що вже за мить крайній захисник Челсі ввірвався до штрафного та обійшов голкіпера з подальшим ударом по порожніх воротах, але трошки забіг до офсайду, тож видовищного камбеку в господарів до перерви так і не вийшло.

Надалі голів так і не було. У наступному турі лондонський Челсі зіграє гостьове дербі проти Вест Гема, а Ліверпуль на власному полі прийматиме Борнмут.

Фото: твіттер Челсі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *