“Неймовірний талант”: головний тренер Челсі потужно відреагував на гол Мудрика у матчі з Брайтоном

Маурісіо Почеттіно

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно високо оцінив дії Михайла Мудрика в матчі проти Брайтона.

Нагадаємо, що український вінгер забив свій дебютний гол за “синіх” і допоміг команді обіграти Брайтон.

Почеттіно назвав Мудрика неймовірним талантом, а також заявив, що молодим гравцям дуже важливо забивати, щоб продовжувати прогресувати.

Мудрик – неймовірний молодий талант. Нам потрібно, щоб він відчував себе важливим. Це велике випробування для нас, щоб він почувався комфортно і показав свій дивовижний талант.

Для Мудрика і Джексона було важливо забити, як і для Нкунку. Тепер ми будемо намагатися вдосконалюватися. Думаю, сьогодні у нас було трохи більше причин для збереження спокою і взяття воріт“, – наводить слова тренера Absolute Chelsea.

Раніше й сам Михайло оцінив власні дії на полі у вчорашньому матчі.

Наступний свій матч “Челсі” зіграє 27 липня проти “Ньюкасла”. Крім того, в рамках турне по США у “синіх” заплановані ще ігри з “Фулхемом” і “Боруссією” Дортмунд.

Нагадаємо, Михайло Мудрик перейшов в “Челсі” в січні цього року. У складі лондонської команди українець зіграв 17 матчів у всіх турнірах, відзначившись двома результативними передачами.

Новий сезон чемпіонату Англії стартує 11 серпня. У минулому сезоні АПЛ чемпіоном став “Манчестер Сіті”, а “Челсі” фінішував 12-м.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *