Юрген Клопп висловився щодо свого можливого звільнення з Ліверпуля

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував своє можливе звільнення після того, як Челсі попрощався з Гремом Поттером.

Німецький фахівець заявив, що не боїться, що його можуть звільнити, адже цього не станеться. У клубу розумні власники і вони розуміють, що Клопп її принесе результати.

До того ж сам німець розуміє, що зараз команда грає з рук геть погано, а сам все ще зберігає своє місце через минулі результати.

“Ні, я не боюся, але я думаю, що Грем теж не боявся.  Не потрібно боятися, я тут, щоб домагатися результатів. Я тут не як талісман або мурал на стіні, я тут для того, щоб приносити користь. У мене на думці більше нічого немає.

Я усвідомлюю той факт, що сиджу тут через минуле, а не через те, що ми зробили в цьому сезоні. Правильно це чи ні? Ми дізнаємося це в майбутньому. Якби це був мій перший сезон, усе було б трохи по-іншому. У нас розумні власники, які розбираються в ситуації.

Ми повинні розібратися з ситуацією, що склалася. Ми не можемо просто продовжувати грати так, як робимо це час від часу. Це неприпустимо”, – наводить слова Клоппа The Athletic.

Нагадаємо, що в останньому турі АПЛ Ліверпуль без жодного шансу програв Манчестер Сіті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *