Сергій Лавриненко пояснив причини поразки Вереса у грі з Кривбасом

Сергій Лавриненко

Головний тренер «Вереса» Сергій Лавриненко прокоментував поразку від «Кривбаса» (1:2) у 7-му турі УПЛ.

«Ми очікували саме такої агресивної гри від «Кривбаса» у цьому матчі. Це дуже швидка і результативна команда. Вони забили три м’ячі у ворота «Зорі», три голи у ворота «Колоса», три м’ячі «Шахтарю».

Але і ми готувалися до такої гри. Знали, що «Кривбас» дуже добре грає флангами, активно використовує дальні передачі за спини захисникам. Вважаю, ми непогано з цим впоралися і дуже непогано контратакували.

Вважаю, що гра була більше нічийною. Так, «Кривбас» більш володів м‘ячем, але за моментами і підходами до воріт ми не поступалися суперникам.

Чи бачу я прогрес у грі команди? В останніх матчах ми демонструємо хорошу гру. Виграли в кубкому матчі, обіграли «Чорноморець», хорошу гру продемонстрували у спарингу з «Поліссям».

Сьогодні команді теж багато чого вдавалося. Але в футболі так буває – не дотерпіли, пропустили прикрий гол.

Було багато боротьби, емоцій, пристрасті. Але головне – це результат. Розберемо помилки і рухатимемося далі.

Мені важко хлопцям дорікнути, що вони не хотіли. Ми непогано зіграли проти дуже потужного суперника. Гідно виглядали і могли не програти.

Позитивних моментів у грі було насправді багато. Було бажання, хороша мотивація, дальні удари, непогані атаки. В футболі так буває – помилився і ця помилка фатальна.

Вже в п‘ятницю чекає важка і дуже важлива гра з «Оболонню». Тому часу відпочивати у нас нема», – сказав Лавриненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *