Аріельсон пояснив, чому вирішив перейти в Полісся

Бразильський нападник Аріельсон Сампайо приєднався до житомирського «Полісся» у серпні 2023 року. Футболіст виступатиме за «вовків» на правах оренди. Він прокоментував своє рішення перейти в український клуб та свої очікування.

“По-перше, я вдячний вам за теплі слова. Хочу сказати, що я трішки хвилююсь, але — для мене це честь бути у футболці клубу «Полісся». Починав я свою кар’єру в першому клубі «Аваї» з Рондонії, згодом перейшов в «Атлетіко» Паранаенсе. Там перебував протягом місяця. Потім перейшов у бразильський клуб «Крузейро», і там провів 2 роки.

Про мене говорять, що я достатньо швидкий футболіст, який гарно вправляється з м’ячем, гарно відчуває позицію і гарний у завершенні. Додам, що мені подобається не лише завершувати, а й асистувати партнерам.

Наразі я добре познайомився з Бені Макуана, він поки єдиний легіонер в команді. Але я не можу сказати, що ми не спілкуємось з іншими футболістами. Усі мене зустріли дуже по-доброму і тепло мене прийняли. Мене вразив тренувальний центр. Я вже проводив тренування з командою і я приємно здивований працездатністю, навченістю усіх футболістів. Можу сказати, що я з нетерпінням чекаю виходу на поле і першої гри у футболці клубу «Полісся».

Я бачив соціальні мережі клубу, сайт і в мене склалося гарне враження про проєкт «Полісся». Перспективний, дуже цікавий — мене він зацікавив. Коли мені запропонували, я був приємно здивований. Я не довго обмірковував перед тим, як відповісти «так».

У мене була інформація по чемпіонату Прем’єр ліги. Хочу зауважити, що мене вразила Українська Прем’єр-ліга своєю інтенсивністю. Це чемпіонат, турнір, в якому висока конкуренція. Я можу порівняти з Чемпіонатом Бразилії, і я хочу сказати, що багато матчів по інтенсивності, по рівню конкуренції, не поступаються УПЛ. Тому я дуже хочу спробувати свої сили“, – сказав Аріельсон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *