Зірка Атлетіко відкрито заявив про бажання грати у Барселоні: відома реакція мадридського клубу

ФК Атлетіко

Нападник мадридського “Атлетіко” Жоау Фелікс хоче грати за каталонську “Барселону”.

Про це повідомляє у своєму “твіттері” журналіст Фабриціо Романо.

«Я хотів би грати за «Барселону». Цей клуб завжди був для мене на першому місці, і я хотів би приєднатися до каталонців. Бути гравцем «Барселони» – моя дитяча мрія. Якщо це станеться, то моя мрія стане дійсністю», — наводить слова Фелікса Фабріціо Романо.

Керівництво мадридського «Атлетико» не дозволяло нападникові Жоау Феліксу публікувати повідомлення про бажання виступати у «Барселоні». Керівництво клубу розлютилося, коли прочитало ці рядки в ЗМІ, воно почало обурюватися і на адресу агента футболіста Жорже Мендеша.

Про це повідомляє Relevo.

«Агент гравця чудово знає умови, які потрібно виконати, щоб Жоау залишив клуб. З цього моменту нам нема чого коментувати із цього приводу», — сказали в «Атлетіко».

Нагадаємо, у другій половині сезону-2022/2023 Фелікс виступав за Челсі на правах оренди. У лондонському клубі він провів 20 матчів у всіх турнірах та забив чотири голи.

Контракт гравця з мадридським клубом діє до кінця червня 2027 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 50 млн. євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *