Гучний расистський скандал в Іспанії: тренер Реала Карло Анчелотті виступив з заявою

Карло Анчелотті

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті прокоментував інциденти, що трапилися під час матчу 35-го туру іспанської Ла Ліги, в якому “вершкові” на виїзді поступилися “Валенсії” (0:1).

«Хочеш поговорити про футбол? Я не хочу говорити про футбол. Хочу говорити про те, що тут сталося, я думаю, що це важливіше. Того, що сталося сьогодні, не повинно бути у футболі, це цілком очевидно: стадіон ображає гравця, і тренер має прибирати гравця за це. Вінісіус не хотів продовжувати, я йому сказав, що не вважаю справедливим, щоб він йшов, бо він не винуватець, він постраждалий. Далі йому дають безглузду червону картку, бо то не агресія.

У нас проблема? Ні, я її не маю. Для мене Вінісіус – найважливіший гравець у світі. У Ла Ліги є проблема, ці епізоди расизму мали зупинити гру. Якщо стадіон ображає гравця, демонструючи расизм, гра має бути зупинена, і я сказав би те саме, якби ми перемагали з рахунком 3:0, іншого шляху немає. Я сказав судді: він каже, що в протоколі сказано, що ми повинні повідомити їх заздалегідь, і якщо вони продовжать, перервати гру. Він має повідомляти що? Його почали ображати з першої хвилини. Він дуже сумний, злий, це сумно. Ви не можете пройти», – сказав Анчелотті Marca.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *