“Я більше не хочу грати”: зірка Реалу зазнав расистських образ під час матчу Ла Ліги

ФК Реал Мадрид

Матч 35-го туру іспанської Ла Ліги, в якому «Реал» на виїзді поступився «Валенсії» (0:1), набув скандального відтінку через те, що нападник «вершкових» Вінісіус зазнав расистських образ.

Про це повідомляє Marca.

“Я більше не хочу грати”, – заявляв гравець на 70-й хвилині, сигналізуючи про образи расистського змісту з боку вболівальників “Местальї”.

Вінісіус повідомив про це арбітру Рікардо Де Бургосу та делегату матчу, після чого гучномовцем закликали фанатів припинити расистські образи. За останніми рекомендаціями ФІФА у таких ситуаціях суддя міг зупинити чи навіть перервати матч у разі повторення інцидентів.

Гра продовжилася, і невдовзі Вінісіус, вказавши конкретного вболівальника, попросив повторити заклик через систему гучного зв’язку стадіону. Третє попередження означало б призупинення матчу. Повідомляється, що на цей момент сам арбітр зустрічі заспокоїв бразильця, попросивши не турбуватися.

Якби гру було перервано, «Валенсія» отримала б технічну поразку. Матч завершився бійкою гравців, в результаті якої Вінісіус отримав червону картку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *